Kongressen är digital
4 november 2020

Kongressen är digital

Kongressen 2021 hålls både digitalt och på plats på Waterfront. Det innebär att allt kongressmaterial är digitalt. Det mejlas ut till samtliga deltagare; ombud, ersättare och observatörer, i form av en länk där du själv går in och laddar ner filer. Vi kommer också att lägga nedladdningsbara filer här på sajten.

På plats i Stockholm erbjuder vi läsplattor till alla ombud och ersättare som inte använder egen utrustning. Läsplattorna är förinställda med agenda och handlingar. Här följer du kongressen paragraf för paragraf, tar del av handlingar, begär ordet, röstar med mera. Tydliga instruktioner och stöd när det gäller detta kommer att finnas på plats.

Delta digitalt eller på plats

Då kongressen hålls både digitalt och på plats på Waterfront så du kan välja hur du deltar när du anmäler dig. (Med förbehåll för eventuella restriktioner på grund av Covid-19).